Sztárok

Férjet keres Kelemen Anna

Kelemen Anna férjet keres. Úgy döntött, hogy megállapodna, a keresést pedig meglehetősen furcsán kezdte el.

Kelemen Anna házasságra vágyik. Keresi a férjét, mert úgy döntött, megállapodna, írja a Bors. Kelemen Anna ősszel még könyvével okozott botrányt, ráadásul néhány hónappal ezelőtt pedig bekamerázott házban szexelt, nem csinált eddig sem titkot belőle, hogy finoman szólva sem él visszafogott életet. Most viszont azt érzi, ideje változtatni. “Sosem voltam szingli, igaz, az eddigi párkapcsolataim nagyobbik része nem volt hétköznapi. Az elmúlt években azonban egyre érett bennem a gondolat, ami ma már elhatározás, sőt vágy: szeretném megtalálni azt a férfit, aki a társam lehet” – mondta el szándékáról.

Azt is elárulta, milyen férfit keres. Kigyúrt műmájerek, macskajancsik biztosan kíméljenek! A legfontosabb egy férfiban talán a határozottság. Számomra ez egyenértékű azzal, hogy a férfi mennyire férfias. Szeretem a művelt hímeket, és a stílus is számít. Itthon nincs könnyű helyzetem a múltam miatt, az előítéletek sokszor erősebbek a bátorságnál. De bízom benne, vannak, akik valóban megpróbálnának meggyőzni: velük érdemes terveznem. Akár még esküvőt, és talán gyermeket is” – fejtette ki.

Ha megtalálta az igazit, akkor az ő kedvéért még arra is hajlandó, hogy megtanuljon főzni. Bár állítja, vasalni biztosan nem fog. A keresést egyébként nem bízza a véletlenre, az interjú végén kiderül ugyanis, hogy e-mailben pályázhatnak az olvasók, a legideálisabb három jelölttel pedig Kelemen Anna találkozni is fog személyesen.

Férjet keres Kelemen Anna

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top