Sztárok

A Dal: Tatár Csilla már most tudja, mit vesz fel a döntőre

A Dal 2015 háziasszonya teljesen ki van békülve széles csípőjével.

A Dal 2015 online videóstábja a szombati, harmadik elődöntő előtt elkísérte Tatár Csillát az öltözőbe, ahol öltözködési kulisszatitkokba avatta be a nézőket. A TV2-től a köztévéhez igazolt műsorvezető elárulta, hogy a hétköznapokon a természetességre törekszik, és alapvetően pasztellszíneket hord, de a második elődöntőn viselt piros ruháját látva többen is arra biztatták, hogy bátran viseljen harsányabb színeket, mert nagyon jól állnak neki.

Külsőségekben két olyan dolog létezik nála, amire soha nem lehet rávenni. “Nincs az a pénz, amiért nekem póthajam vagy műkörmöm legyen. (…) Engem ez mérhetetlen módon taszít” – vallotta be Tatár Csilla, aki kifejezetten rajong a testhez simuló, rövid szabású ruhákért. “Széles csípőm van, és én egyáltalán nem szeretem ezt eltakarni! Nekem semmi bajom nincs azzal, hogy széles a csípőm. Nagyon szeretem a rövid ruhákat is, nyilván a döntőn majd szeretnék egy magasztosabb, hosszú, estélyi típusú ruhát viselni, de addig abszolút a mini preferencia” – árulta el A Dal 2015 háziasszonya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top