Sztárok

Story-gála 2015: 10 szelfi a buliról, amit látnod kell

Kedvenc szelfifüggőink szerencsére a Story-gálán sem lustálkodtak, szinte mindenki dokumentálta az előkészületeket és a bulit. Íme az összeállítás a legmenőbb celebfotókból.

Ismét felejthetetlenre sikerült a Story-gála. A magyar sztárok kitettek magukért, nem volt hiány elképesztő ruhákban. Cinthya Dictator testét csak haj takarta, Horváth Éva egy hátul villantós ruhában parádézott, és Sarka Katának ismét sikerült visszafogottan, ám nagyon csinosan buliznia flitteres ruhájában. Ráadásul Conchita Wurst is tiszteletét tette az eseményen. Ami pedig még jobban emeli az est fényét, hogy már a celebek is rengeteg fotót készítenek magukról egy ilyen bulin, amit aztán még a hivatalos képek megjelenése előtt kiraknak a netre. Ezekből a sztárszelfikből szemezgettünk.

Demcsák Zsuzsa Szellő Istvánnal állt színpadra, hogy levezényelje az estét. A Mokka műsorvezetője utána viszont hamar lelépett, és vacsoráját már otthonában töltötte el.

Szépségkirálynőkből nem volt hiány a gálán, itt éppen Sydney van den Bosch és Kárpáti Rebeka állt össze egy közös kép kedvéért

Kulcsár Edina nagyon büszke az édesanyjára, így nem meglepő, hogy vele érkezett az eseményre.

Tóth Gabi Az év női televíziós személyisége díjával pózolt telefonja kamerájának.

Aleska Diamondnak védjegyévé vált a liftben készített szelfi, ezért a Story-gálán is a felvonóban fotózta magát.

Horváth Évára még a vörös szőnyeges bevonulás előtt, így adták rá a különleges estélyit.

Muri Enikő a szerelmével jelent meg az év médiaeseményén, ilyen szépek együtt.

Görög Zitának összejött egy közös fotó a sztárvendég Conchita Wursttal.

A Reflektor háziasszonya, Ada, Trap kapitánnyal bolondozott egy kicsit a buliban.

A kakukktojás pedig Vajna Tímea, aki késve érkezett a gálára, hiszen előtte macskaszépségversenyre vitte két cicáját. Arra szerencsére azért volt ideje, hogy egy képet posztoljon a cicakiállításról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top