Sztárok

Katalin hercegné kölcsönruhában mutatkozott

Eugénia hercegnő a karácsonyi misére vette fel azt a fehér kabátot, melyet tegnapi nyilvános látogatására Katalin hercegné kölcsönkért.

A hatodik hónapban lévő Katalin hercegné lebarnulva tért vissza Mustique szigetéről, ahol édesanyja hatvanadik születésnapját ünnepelte Vilmossal, Györggyel és Middletonékkal két héten át. Első nyilvános szereplésére tegnap került sor, Katalin a dél-angliai Portsmouth-ba látogatott, csodaszép fehér kabátban, mely kiemelte pocakját, és látni engedte formás, magas sarkú cipőbe bújtatott lábait.

A hercegné híres arról, hogy a közemberek által is elérhető árfekvésű ruhákat vesz fel, de most nemhogy olcsót választott, hanem egyenesen kölcsönkérte a fehér Max Mara kabátot. Mégpedig férje unokatestvérétől, jó barátnőjétől, Eugénia hercegnőtől. Hogy ez honnan derült ki? Eugénia hercegnő ugyanis, aki már nővérének is adott kölcsön ruhákat, ugyanezt viselte másfél hónappal ezelőtt, karácsonykor, a misére menvén – kürtölték világgá a brit lapok.

Mi csak annyit szeretnénk megjegyezni, az is elképzelhető, hogy a két remek ízlésű királyi fenség esetleg külön-külön vásárolt ugyanolyan kabátot, esetleg a karácsonyi misén szintén részt vevő Katalinnak annyira tetszett Eugénia fehér felöltője, hogy utána maga is beszerzett egyet.

Katalin hercegné kölcsönruhában mutatkozott

 Rákóczi Feri jól fizető állami megbízást kapott. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top