Sztárok

Megmutatta gyönyörű otthonát George Clooney

Nézd meg George Clooney 17. századi angol kastélyát, amely ráadásul a Temze egyik pici szigetén található. A színművész nem pepecselt sokat, az egész szigetet megvásárolta 2014 novemberében.

A vételi ár nem publikus, így csak azt az összeget tudjuk behatárolni, amellyel az ingatlan a korábbi években hirdetve volt, ez pedig 16 millió amerikai dollár. Az épületben kilenc hálószoba és nyolc fürdőszoba található, a fürdőszobák fő építőeleme természetesen márvány. Húsz főnek is elég teret biztosító étkezőt is megtalálunk, amelyben csak képzeld el Mrs. Amal Clooney-t, ahogy kis kötényben sürög-forog. Neked sem sikerült? A sziget egyébiránt Berkshire Village nevű faluhoz tartozik és mindössze negyven kilométerre fekszik Londontól. Pont megfelelő távolság arra nézve, hogy az ember kiragadja magát és újdonsült feleségét a nagyvárosi nyüzsgésből és berepüljön a csend, a béke és a nyugalom világába.

A fotókért kattints Think big blogjára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top