Sztárok

Újabb sztárról derült ki, hogy jó fej! – videó

Amerikai énekesnő, szőke hajú, mindössze 16 éves volt, amikor befutott. Mára kétgyermekes édesanya, aki a Mickey Mouse Clubban kezdte a karrierjét, és nem Britney Spears. Besétált egy kávézóba, és mindenkit meghívott egy kávéra. Na, ki lehet ez a nagyvonalú híresség?

Ő bizony Christina Aguilera, aki hétfő délután hatalmas feltűnést keltett az egyik New York-i Starbucks kávézóban. Nem volt elég, hogy már puszta jelenléte káoszt okozott, gondolt egyet, és minden jelenlévőt meghívott egy kb. ezer forintot érő kávéra (mi az neki?!), a papírpoharakat pedig még dedikálta is. Ettől aztán végképp kitört a cyberhisztéria: posztáradat indult meg az Instagramon és a Twitteren, a dolgozók és a vendégek sorban töltötték fel a Christina Aguilerát méltató fotókat, a dedikált poharakat, és még egy videó is felkerült.

I just met @xtina bbaahhh #christinaaguilera

A photo posted by Steph Tsang (@stephtsangit) on

 

#christinaaguilera showed up at #starbucks and bought everyone coffee! ????❤️☕️@xtina #wholelottaselfies

A video posted by Steph Tsang (@stephtsangit) on

 

#coffeeonchristina #christinaaguilera

A photo posted by Steph Tsang (@stephtsangit) on

 

 

Nem ő az egyetlen ex-Mickey Mouse Clubos, akiről kiderült, hogy mennyire jó arc. Tavaly év elején a People magazin díjátadója után Justin Timberlake három díjával a karjában úgy döntött, hogy nem a díjátadó utáni puccos vacsorán lakmározik be, hanem inkább egy gyorsétterem felé vette az irányt, ahol annyira megörültek neki az alkalmazottak, hogy gyorsan beállították a pultba fotózkodni.

What do we do after we win 3 PCAs?!?! Easy… Go to Taco Bell!! People's Champ, baby!!

A photo posted by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top