Sztárok

Bozsek Márk bemutatta egy évig titkolt barátnőjét – videó

A Barátok közt egykori sztárja, Bozsek Márk és szerelme már hosszú ideje együtt vannak, azonban a színész egy éven keresztül rejtegette a nyilvánosság elől Annát.

Bozsek Márk azt követően, hogy véget ért számára a Barátok közt, hosszú időn keresztül a zenei karrierjére koncentrált, így nem volt ideje komoly kapcsolata. Ám most elárulta, már egy éve rátalált a szerelem. Barátnőjével évek óta ismerik egymást, hiszen egy gimnáziumba jártak, de nem akkor kezdődött a románcuk. “Nagyjából két évvel ezelőtt barátilag kerültünk közel egymáshoz Annával, abban az időben támaszai voltunk egymásnak. Ebből alakult ki végül a szerelem – magyarázta Bozsek Márk a Refelektorban, majd is hozzátette, hogy az ő kapcsolatuk sem mentes a feszültségektől.

“Ez az egyik, amit a legjobban szeretek a kapcsolatunkban, hogy nem egy mese az egész. Viszont mikor összeveszünk, öt perc múlva már ki is békülünk” – mesélt szerelmükről az egykori Barátok köztös, akinek új szerepben is helyt kell állnia Anna mellett, ugyanis a 27 éves nőnek már van egy négyéves kislánya korábbi házasságából. “Nem szeretnék Nóri pótapukája lenni, barátként tekintek rá, és ő is pajtásként rám” – árulta el Annával való harmonikus kapcsolata egyik titkát Bozsek Márk.

A videóra kattintva megnézheted Bozsek Márkot barátnőjével együtt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top