Sztárok

Horváth Éva fotóitól egyik ámulatból esünk a másikba – galéria

Horváth Éva varázslatos helyre utazott kikapcsolódni. A magyar modell a Távol-Keletet járja be, ahonnan lélegzetelállító fényképekkel jelentkezik.

Horváth Éva is csatlakozott azokhoz a magyar sztárokhoz, akik a téli hideg időjárás elől napfényes tájakra utaznak pihenni. Sarka Katáék és Kasza Tibi után most Éva ejt minket ámulatba gyönyörű fotóival. A modell Burmába utazott, ami régóta dédelgetett álma lehetett, hiszen szinte az összes fotót “bakancslista” hashtaggel látja el. A képekből kiderül, Horváth Éva több várost is felkeres utazása során, ahol örömmel ismerkedik meg a helyi emberekkel és szokásaikkal, és persze az ország ételeit is kipróbálja.

Szerencsére Éva a Facebook-oldalára folyamatosan tölti fel a képeket, így most galériánkban bepillantást nyerhetsz abba, mivel tölti az idejét Burmában. Ha pedig még több napsütéses fotóra vágysz, nézd meg, hogyan telet Kasza Tibi, a Sarka-Hajdú család és Bódi Sylvi!

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top