Sztárok

Több tízmilliót bukott Árpa Attila az Argo 2-vel

Lassan egy éve húzódik az Argo második részének a premierje. A Blikk információi szerint a rendező-producer, Árpa Attila több tízmilliót bukott a filmen.

Tavaly tavasszal lett volna a premier, de mindenféle jogi huzavona miatt tovább csúszik az Argo 2. című film bemutatója – írja a Blikk. “Az utómunka bonyolultabb lett, mint terveztük… Minőségi és mennyiségi szempontból is teljes csődöt mondott az egyik hazai alvállalkozó, amely az utómunka során nem tudta elvégezni a feladatát, és nem fizette vissza az átutalt pénzt” – mondta Árpa Attila, aki azt sem tagadta, hogy több millió forintot bukott már a filmen. “A nagyságrendet nem cáfolom, de többet tényleg nem mondhatok… Rettenetesen frusztrál, hogy hiába végeztem aránylag hamar a vágószobában, a technikai-jogi körülmények lefékezték a produkciót. Már rég a következő filmemen dolgoznék” – mérgelődött a rendező-producer.

Több tízmilliót bukott Árpa Attila az Argo 2.-vel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top