Sztárok

Radics Gigi elárulta az igazságot amerikai karrierjéről

Nem telik nyugodtan Radics Gigi amerikai nyaralása. Az énekesnőt gyorsan utolérik a hazai pletykák, ő pedig ismét magyarázkodhat miattuk.

Radics Gigi Facebook-oldala lassan tényleg üzenőfüzetté változik, melyen keresztül szinte hetente biztosítania kell rajongóit arról, hogy nem áll szándékában Amerikában maradni. Az egykori megasztáros énekesnő egy hónapja utazott Los Angelesbe családjával, pihenni és nyelvet tanulni, a hosszú nyaralás azonban pletykákat indított el. A legújabb szóbeszéd szerint Radics Gigi tehetségkutatóban indult Amerikában, most azonban az énekesnő legfrissebb bejegyzéséből kiderült, ez sem igaz.

“Vicces volt olvasni, hogy milyen színes a fantáziájuk egyes újságíróknak. Azt olvastam, hogy indultam az America’s Got Talent válogatóján. Ez természetesen nem igaz. Áprilistól már nagyon sok szép és megtisztelő felkérésem van otthon! Ha egyszer elindulok egy ilyen versenyen azt nem titokban fogom csinálni!” – írja Radics Gigi, aki már múlt héten is magyarázkodni kényszerült hosszúra nyúlt utazása miatt.

Galériánkra kattintva megnézheted, hogy telik Radics Gigi Los Angeles-i nyaralása:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top