Sztárok

Vajna Timi bocsánatot kért – videó

Hatalmas felháborodást okozott Vajna Timi Valentin-napi Facebook-posztja. Andy Vajna feleségétől az eset miatt még néhány rajongója is elfordult, ezért Timi most bocsánatot kért a félresikerült bejegyzés miatt.

Nem lesz könnyű elfelejteni Vajna Timi Valentin-napi Facebook-posztját, a gyémántokkal ünneplő feleség ugyanis azt írta: “Remélem, minden nő valami hasonlót kapott Valentin-napra! A gyémánt örök! Minden nő megérdemli a csillogást” – ezt a pár mondatot pedig óriási indulatokat gerjesztett. Vajna Timi most az Aktívban kért mindenkitől bocsánatot. A TV2 kamerái előtt először és – elmondása szerint – utoljára szólalt meg a gyémántügyről, amivel kapcsolatban bevallotta, nagyon sajnálja, hogy félreérthetően fogalmazott, és fontosnak érzi, hogy tisztázza, nem férjétől kapta az ékszereket. Vajna Timi végszóként az is elárulta, mit kapott valójában Andy Vajnától február 14-én.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top