Sztárok

Éden Hotel: Berki Krisztián keményen visszaszólt Sebestyén Balázséknak

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri nem kímélte reggeli rádiós műsorában Berki Krisztiánt és az Éden Hotel szereplőit – írja a Blikk.

Kemény kritikákkal illette rádiós műsorában Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri Berki Krisztiánt és a hétfőn elstartolt Éden Hotelt – írja a Blikk. “Beni már most összefüggőben beszél, mint jó néhány szereplő” – élcelődött Sebestyén Balázs. Természetesen Berki Krisztián sem hagyta szó nélkül Sebestyén Balázsék beszólásait. “Nagy örömmel köszöntöm nézőink között Sebestyén Balázst. Megtisztelő, hogy többször megemlíti az Éden Hotelt a műsorában. Úgy tűnik, nem kell ceruzaelemet venni a távirányítójába, mert beragadt a gomb a TV2-n. Annyira előttem van vizuálisan a kép, ahogy Viktóriával este minket néznek, az pedig külön megtisztelő, hogy lefekvés előtti utolsó és az ébredés utáni első gondolta is én vagyok. De ne izguljon, ma este sem marad Berki nélkül, csak ma nem Hódival, hanem Cinthyával leszek élő adásban az Éden Éjjelben” – reagált Berki Krisztián.

Berki Krisztiánról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top