Sztárok

Franciaországban került rendőrkézre Nkuya Sonia

Franciaországban kapta el a rendőrség Nkuya Soniát és kislányát, akik ellen december óta nemzetközi körözés van érvényben – írja a Blikk.

A Blikk információi szerint néhány nappal ezelőtt Franciaországban találták meg a rendőrök Nkuya Soniát és kislányát. Az énekesnő tavaly szeptember óta  nem tett eleget a jogerős bírósági határozatnak, miszerint Londonban élő párjával közös kislányukat vissza kell küldenie a szigetországba. Az egykori megasztáros azóta bujkál gyermekével. “Nkuya Sonia a lányával utazott volna feltehetőleg Angliába, talán azért, hogy intézkedjen gyermeke sorsáról, ám Franciaországban elfogták. Úgy tudom, jelenleg egy ottani intézetben helyezték el, majd hazaküldik, ahol hivatalosan intézkednek a gyermek kiadatásáról” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy. Sem Nkuya Sonia menedzsere, sem pedig a BRFK sajtóügyelete nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

Franciaországban került rendőrkézre Nkuya Sonia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top