Sztárok

Éden Hotel: Timi karrierje máris beindult

Timi az első volt, akinek el kellett hagynia az Éden Hotelt, azonban néhány napos szereplése is elég volt ahhoz, hogy életében új fejezet nyíljon. Timit hamarosan új oldaláról ismerhetjük meg.

Timinek, aki úgy mutatta be magát az Éden Hotelben, mint a lány, aki folyamatosan nevet, csütörtök este az arcára fagyott a mosoly, amikor megtudta, távoznia kell az Éden Hotelből. Szereplése nagyon rövid volt, az első kiválasztásig sem jutott el, a titokzatos fekete rózsa lett a végzete. “Abban a pillanatban, mikor Apolka Petit nevezte meg, mint legszimpatikusabb srácot a hotelben és átadta nekem a fekete rózsát, még teljesen abban a hitben voltam, hogy én kerülök helyette a szingliszobába. Ám mikor Berki Krisztián elárulta, hogy valójában a fekete rózsa a kiesésemet jelenti, teljesen ledöbbentem, és csak az járt a fejemben, hogy ez biztosan csak valami vicc, és rövid idő múlva kapok egy levelet, miszerint mégis maradhatok a hotelben” – emlékezett vissza kiesére az Éden Hotelből Timi, aki azóta már megbocsátott Apolkának. “Nem vagyok haragtartó típus. Azóta többször végiggondoltam a történteket, és rájöttem, nem hibáztathatom Apolkát, hiszen ő csak a saját érdekeit nézte, és nyilvánvaló, hogy Peti volt abban a pillanatban az a srác, aki a leginkább illik a személyiségéhez.”

Éden Hotel: Timi karrierje máris beindult

Timi már egyáltalán nem foglalkozik a régi sebekkel, az Éden Hotelben eltöltött négy napja is elég volt ahhoz, hogy karrierjének új irányt adjon. “Eddig is elég sok lehetőséggel és új projekttel kapcsolatban kerestek meg, és úgy gondolom, hogy ezután még többel fognak. Már a tegnapi adást követően is szó esett egy különlegesebb fotósorozat elkészítéséről. Egy partisorozat és egy partinyaralás szervezésével kapcsolatban is a segítségemet kérték” – mesélt új projektjeiről a hoszteszkoordinátor, akinek készülő fotósorozatát biztosan nem tudjuk majd kikerülni. Úgyhogy Timinek újra van oka arra, hogy kedvenc időtöltésének áldozzon: a nevetgélésnek.

Éden Hotel: Timi karrierje máris beindult

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top