Sztárok

Sajnálja a Maradj talpon! stábját Gundel Takács Gábor

A 25 éves házasságának titkáról, a gyerekeiről és természetesen a megszűnő műsoráról, a Maradj talpon! vetélkedőről is beszélt Gundel Takács Gábor a Blikknek.

“Érdekes szakmai szituáció, hogy egy ilyen műsort meg lehet-e szüntetni? Meg kell-e szüntetni? Milyen okai voltak annak, hogy megszüntették? Hiszen tényleg sokan szerették. Jó érzés hallani, hogy ilyen sokan nézték” – mondta Gundel Takács Gábor a Blikknek.

“Nemrég valaki leszólított, és elmondta, csak ezt nézte. De az a »vállveregetés« is jólesett, hogy ebből lehetett valamit tanulni… De a teljes képhez az is hozzátartozik, hogy ebben a stábban én voltam az egyetlen belsős, ugyanazt a fizetést kapom akkor is, ha tíz műsort vezetek, és akkor is, ha a lábamat lógatom. A Maradj talpon! stábjából viszont mindenki más külsős, akik abból élnek, ahány műsor elkészül, és az nagyon nem mindegy, ha november végén mondják meg, hogy tavaszra keress új munkát, vagy két héttel tavasz előtt.”

Sajnálja a Maradj talpon! stábját Gundel Takács Gábor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top