Sztárok

A Volkswagennél folytatódik a nőnap, szerdáig még játszhatsz a romantikus vacsoráért!

Sok mindenért lehet szeretni egy autómárkát. Azért, mert kényelmes és biztonságos gépkocsikat gyárt, azért mert élen jár a technológiai fejlesztésekben, vagy mert letisztult, de markáns megjelenésűek az általa készített modellek. Azonban az ritkán fordul elő itthon, hogy egy márkát a nyílt figyelmessége miatt kedveljenek.

A Volkswagen mindezt kipipálhatja – a minőségi autógyártáson kívül jutott ideje arra is, hogy egy látványos hirdetéssel fejezze ki a hölgyek iránti megbecsülését. 

A Volkswagennél folytatódik a nőnap, szerdáig még játszhatsz a romantikus vacsoráért!

Der Die Das – még azoknak is ismerős e három névelő, akik soha nem ültek németnyelv-órán. A német nyelvben minden főnévnek van neme (hímnem, nőnem, semlegesnem), melyet az előtte szereplő névelő fejez ki. Ennek megfelelően a “Das Auto” a hivatalos Volkswagen-márkaszlogen. A hirdetésen szereplő, kedves nyelvtani “hibával” pedig azt hangsúlyozza a Volkswagen, hogy március 8-a kizárólag a gyengébb nemről szól. Szellemes, kedves gesztus. Jó látni, hogy egy férfiközpontú világban van olyan márka, amelynél gondolnak a hölgyekre is, és nem félnek ezt nyíltan kifejezni.
 

A Volkswagennél folytatódik a nőnap, szerdáig még játszhatsz a romantikus vacsoráért!

Az óriásplakátok március 8-tól még pár napig láthatóak a budapesti bevásárlóközpontok környékén, illetve azok parkolóiban.

Továbbá egészen szerda este 10-ig lehet “jelentkezni” az eseményhez kapcsolódó facebookos nyereményjátékra.

Érdemes játszani:

Különleges, csak nektek készített képünk mellett más meglepetéssel is készültünk.
Mit szólnátok, ha egy hétvégére megkapnátok kedvesetekkel az Év Autóját, a Volkswagen Passatot?
És ha a kesztyűtartóban találnátok egy 30 000 Ft értékű romantikus vacsorára szóló meghívót?

Részletek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top