Sztárok

Tom Hanks után Ryan Gosling is megcsinálja a napodat

Tom Hanks videoklipben jófejkedik, Ryan Goslingról pedig már tizenévesen kiderült, felnőttként egy igazi szívtipró macsó lesz, aki után bomlani fognak a nők.

Ryan Goslingról kiderült, hogy nemcsak tehetséges színész, piszok jóképű pasi, de egy igazi multitalentum, aki nemcsak csábítóan tud nézni. A YouTube-ra felkerült videón Ryan Gosling – talán egy iskolai rendezvényen – egy fekete függönyös színpadon, csini, kék-piros szaténingben, könyvhajjal énekli szívbemarkolóan a When a man loves a woman című klasszikus szerelmes dalt, majd egy hirtelen váltással a színpadon terem a húga, akivel együtt olyan táncot nyomnak az Everybody dance now című hiphopklasszikusra, hogy eldobod az agyad. Főleg amikor a mindössze 12 éves, egykori Mickey Mouse Club-os Ryan fogja magát és lerohan az őrjöngő tömeg közé, és olyan szólótáncot nyom, amitől még a videót nézve is sikítozni kezdesz.

Azonban nem ez volt az egyetlen szuperprodukciója. Felkerült még két másik videó is, amelyen már egy nagyobb kaliberűnek tűnő rendezvényen nyomja a boogie-t.

ú

De Tom Hanks szupermenő videoklipjéről se maradj le!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top