Sztárok

Gregor Bernadett szerelméről vallott

Gregor Bernadett bevallotta, most kapta vissza önbecsülését.

Gregor Bernadett a Blikknek bevallotta, újra nagybetűs Nőnek érzi magát. Bár a színésznő sokak szerint Magyarország egyik legvonzóbb nője, és már többször volt férjnél is, most elmesélte, hogy sokáig nem volt kibékülve önmagával, és elveszett az önbecsülése is.
“Sokat hallani olyan kapcsolatról, amelyben a férfi szándékosan letöri egy nő önbizalmát, hogy ne érezze magát szépnek, kedvesnek, nőnek, nehogy valaki másnak is feltűnjön és tetsszen. Nagyon régen én is voltam ilyen helyzetben” – vallotta be a színésznő. Most viszont nagyon boldog, hiszen megtalálta az igaz szerelmet. “Épp a napokban mondtam Attilának, hogy nekem ő adta vissza az önbecsülésemet, méghozzá azzal, ahogyan rám néz. Amikor a szeme azt tükrözi vissza, hogy egy szerethető nő vagyok, akit még akkor is imád, ha tréningruhában négykézláb takarítja a macskaalmot, rögtön újra nőnek érzem magam” – árulta el.

Gregor Bernadett szerelméről vallott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top