Sztárok

Éden Hotel: Berki Krisztián titokzatos hölgyismerőséről vallott

Berki Krisztián a Blikk szerkesztőségében járt, ahol sikerének titkáról, sőt az Éden Hotel forgatásán megismert titokzatos hölgyről is mesélt.

Berki Krisztián egy Bentleyvel és tetőtől talpig luxusholmiban érkezett a lap szerkesztőségébe, hogy válaszoljon az olvasók kérdéseire. “Ha úgy éled az életed, hogy önazonos tudsz maradni, tudsz igent és nemet mondani, és nem kell hazudnod, onnantól kezdve nincs félnivalód – árulta el sikerének titkát az Éden Hotel műsorvezetője, majd kitért a róla keringő pletykákra is. – Zsuzskával nagyon közeli kapcsolatba kerültünk, olyannyira, hogy jelenleg nálam dolgozik. Nagyon jó munkatársnak láttam őt Costa Ricában, ezért megkerestem egy konkrét ajánlattal, hogy az Éden Hotel mellett segítse az érdekeltségeimbe tartozó cégeimet is. Nincs közöttünk több, mint munkakapcsolat. De ha lenne, akkor az is csak rám és rá tartozna. Ha Zsuzska nem lenne a kolléganőm, akkor el is gondolkozhatnék a dolgon, hiszen szingli vagyok” – mondta el a műsorvezető.

Hogy milyen kérdésekre válaszolt még? Tudd meg a Blikk honlapjáról!

Berki Krisztiánról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top