Sztárok

Gáspár Evelin 35 milliós BMW-vel furikázik

Gáspár Evelin eddig is luxusautókkal járt, de most egy még drágább darabra váltott, amit a barátjától kapott – írja a Blikk

Gáspár Evelin már tavaly év végén kacérkodott a gondolattal, hogy egyszer BMW-je lesz, a müncheni reptéren szeretett bele egy i8-asba. Akkor azt írta a közösségi oldalára, saját maga szeretné majd megvásárolni, ha már képes lesz ennyit keresni, barátja, úgy tűnik, megelőzte a vásárlásban. “Az édesanyám temetésére Evelin és a barátja a lányom Porsche Panamerájával érkezett, amelyet Michaeltől kapott, azonban mivel az túl kicsi volt, kapott egy X6-os BMW-t, hogy kényelmesen elférjenek benne. Ne nyomorogjanak a hosszú úton, mert már indulnak is vissza Luxemburgba” mondta el Gáspár Győző a Blikknek.

“Nem féltem Evelint, jól vezet, és a barátja is vele van, aki egy nagyon kedves, normális pasi. Szereti a lányomat, és nekem ez a lényeg” – tette hozzá az apuka.

????????????????

A photo posted by @evelingaspar on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top