Sztárok

Éden Hotel: Milán összeroppant és fenyegetőzött

Akkora balhé volt kedd este az Éden Hotelben, hogy hirtelen le kellett ellenőriznünk, nem valamelyik Való Világ-ismétlést nézzük-e. Voltak könnyek, üvöltözés, Milán pedig feladással fenyegetőzött.

Az Éden Hotel nem való mindenkinek, a harmadik évad Milánjának ezek szerint különösen nem. Egyelőre nem teljesen világos, a srác miért jelentkezett a műsorba, hiszen naponta bizonyítja, hogy nem érti, mi történik körülötte, miről szól pontosan a játék, és bár óriási szíve van, taktikázni nem tud. Ezek mellé kedd este csak néhány pálinkára volt szükség, hogy Milán összeroppanjon. A srácot az egyik “tematikusabb” játékos, Loki megtréfálta, és beadta neki, hogy párja, Snjezi a háta mögött beszél róla. Az Éden Hotel kellőképpen ittas Milánjának pedig ez az információ elég volt ahhoz, hogy kiboruljon, üvöltözzön egy sort a lánnyal, majd könnyekben törjön ki, és azzal fenyegetőzzön, hogy feladja a játékot. Végül a többi lakónak sikerült leállítania az őrjöngő fiút, ám a TV2 szerdai előzeteséből már tudjuk, a részeg ámokfutás nem marad majd következmények nélkül.

A videóra kattintva megnézhetitek Milán drámázását:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top