Sztárok

Zalatnay Cini nem érzi magát bűnösnek

Bár a lehető legenyhébb büntetést szabta ki a bíróság Zalatnay Sarolta ügyében, az énekesnő mégsem elégedett, fellebbezésre készül.

Mint azt mi is megírtuk, a bíróság bűnösnek találta ZalatnayCinit. “Zalatnay Sarolta szabadlábon lévő vádlott bűnös folytatólagosan elkövetett csalás bűntettében, ezért őt a bíróság különös visszaesőként egy év hat hónap börtönbüntetésre ítéli, a szabadságvesztés letöltését három év próbaidőre felfüggeszti. A vádlott az ítélet jogerőre emelkedését követően köteles Abonyi Mónika részére egymillió-kilencszázezer forintot megfizetni, ezenfelül 130 ezer forint bűnügyi költség is őt terheli” – mondta ki a nem jogerős ítéletet a bíró. Az ítélethozatalnál enyhítő körülménynek számított az énekesnő kora, mivel visszaeső többet is kaphatott volna, de így sem elégedett.

“Nem ezt az ítéletet vártuk, felmentésért fellebbezünk. Bebizonyosodott, hogy akivel egyszer történik ilyesmi, azzal szemben már komoly előítélet van a bíróságon is. A pénzt visszafizetni nem lenne miből, ha jogerősen is helybenhagyják a most született ítéletet”mondta Zalatnay Sarolta a Blikknek.

Zalatnay Cini nem érzi magát bűnösnek

A Blikk.hu-n megnézheted a tárgyaláson készült videót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top