Sztárok

Gyűjtés indult Zalatnay megmentésére

Nyugdíjas indított gyűjtést, hogy Cinit megmentse a börtöntől.

Egészen elképesztő sztoriról ír a Bors: Zalatnay Cinit úgy akarják megmenteni a börtöntől, hogy egy nyugdíjas gyűjtést szervezett neki. Tízezer forint a kezdő összeg, de az illető kétmillió forintot szeretne összeszedni – természetesen más rajongók segítségével. Levelet is írt magyarázatként.
“Undorítónak találom, hogy a nőket állandóan le akarják csukni, beleértve Zalatnay Saroltát is. És fel nem fogom, hogy mikor az országban nagyon sok férfi milliárdokat csal, lop, közülük alig-alig kerül valaki börtönbe, ezzel szemben egy nő, akármit is csinál, azonnal elítélik. (…) Ha mások is úgy gondolják – és ez egy hirtelen ötlet –, fogjunk össze, és segítsük Zalatnayt. Hatvanhat éves va­gyok, nagy rajongója. Nagyon sajnálom őt, szívem szerint küldenék tízezer forintot, de egyelőre nem tudom, milyen formában. A zenésztársai annyian vannak, segíthetnének ők is” – áll a levélben magyarázatként.

Gyűjtés indult Zalatnay megmentésére

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top