Sztárok

Jean-Claude Van Damme házasélete bonyolult, mint egy szappanopera

Viszonylag ritka, hogy Jean-Claude Van Damme szerepeljen a bulvárhírekben. Ha mégis, akkor biztos valami nagy dolog miatt kerül a külföldi újságírók látószögébe. Most sincs ez másképp, az akciósztár ugyanis válik. Immáron ötödször.

Ráadásul tizenhat év után attól a nőtől vált el, akitől egyszer már elvált 1992-ben ötévnyi házasság után. Ugyanazzal a nővel kötött két házassága között háromszor házasodott meg és vált el, mindig más nőtől. Tudjátok még követni?

Tehát első felesége Maria Rodriguez volt, tőle négyévi házasság után vált el (róla sajnos nincs fotónk), majd elvette Cynthia Derderiant (ő szintén annyira rejtélyes hölgy, hogy sehol egy fotó), akivel alig egy év után fel is bontották a kapcsolatukat. Őt követte Gladys Portugues, Jean-Claude Van Damme harmadik és ötödik felesége.

Jean-Claude Van Damme házasélete bonyolult, mint egy szappanopera

Két gyermekük született, Kristofer és Bianca. 1992-es válásuk után, 1999-ben házasodtak újra. A legfrissebb hírek szerint azonban már a válási papírokat is beadták. Első válásuk a színész félrelépése miatt következett be, amikor is feleségét megcsalta negyedik feleségével, Darcy LaPierrel. Három év és egy gyerek után azonban ennek a szerelemnek is vége lett, mivel Jean-Claude Van Damme ismét nem bírt magával és félrelépett Kylie Minogue-gal, amit csak 2012-ben ismert el hivatalosan.

Jean-Claude Van Damme házasélete bonyolult, mint egy szappanopera

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top