Sztárok

Hungary’s Got Talent: Ada meglepő kulisszatitkot árult el

Ada is nagyon várja az RTL Klub új tehetségkutatóját, a Hungary’s Got Talentet. A Reflektor háziasszonya elárulta, ő nem egyedül lépne színpadra egy ilyen tehetségkutatóban.

“Nagyon kedvelem az állatos műsorszámokat, ezek nemcsak engem, de a fiaimat, Bencét és Bálintot is leveszik a lábukról”tudtuk meg Adától, mikor arról faggattuk, mivel lépne fel a Hungary’s Got Talentben. “Nekünk is van egy kutyusunk, Lilo, bár azt túlzás lenne mondani, hogy különleges képességek birtokában van. Ahová tehetem, viszem magammal, sokszor az RTL-be is elkísér” – folytatta a Reflektor háziasszonya, aki azt is elárulta, a kutya milyen különleges bánásmódban részesül.

Waiting ☺️????☀️ #dog #nomakeup #waiting #work

A photo posted by Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) on

“Lilo nagyon öntudatos kiscsaj, így a parancsszavak is általában hidegen hagyják, különösebb mutatványra sem tudtam az évek alatt megtanítani. Azt nem tagadom, hogy nagyon el van kényeztetve, a fiúk is sokat babusgatják, ha pedig velem van a tévében, általában a kollégák simogatják egyfolytában – mondta nevetve Ada. – Amellett, hogy kissé önfejű, nagyon türelmes, a sminkszobában nyugodtan szokta várni, hogy adás előtt felkészüljek. A Reflektor felvétele alatt pedig csendben ül a lábam mellett. Bár a nézők ezt nem láthatják, de a műsor alatt Lilo nagyon sokszor ott van velem” – osztott meg velünk kulisszatitkokat Ada. Ezek után minden alkalommal, ha a képernyőn látjuk, biztos azt fogjuk találgatni, vajon ott szimatol-e a lába körül a kutyája.

Ha pedig már állatos előadásokról beszélünk, a videóra kattintva megnézheted azt a brit tinédzsert, aki kutyájával nyerte meg a tehetségkutatót: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top