Sztárok

Családot tervez Vastag Csaba

Vastag Csabát egy ideje emészti a gondolat, hogy lesz-e családja vagy sem. Az énekes attól fél, hogy karrierje miatt lemarad az apaságról – írja a Blikk.

Vastag Csabát egy ideje foglalkoztatja a családalapítás gondolata. Az énekes úgy érzi, hogy sürgeti az idő, ráadásul a szüleinek is szeretne megfelelni – írja a Blikk. “Tartok tőle, hogy nem fogom tudni őket boldoggá tenni egy unokával. Küzdök magammal. Szeretnék nekik megfelelni, hiszen nem titkolt elvárás tőlük, hogy megállapodjam. De emellett persze bennem is él a vágy, hogy gyerekem legyen. Harminchárom éves vagyok; édesapám harmincöt évesen alapított családot, így ha követném a példáját, lassan komolyan el kellene gondolkodnom, miként is valósítom meg ezt a tervet… Nagyon fontos nekem a család! Szeretném majd komolyan venni a gyereknevelést!… és nem szeretnék a leendő gyerekeimnek nagypapakorú apjuk lenni. Úgyhogy, ha úgy tetszik, az idő sürget”mondta Vastag Csaba.

Családot tervez Vastag Csaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top