Sztárok

Kulcsár Edina nagy bejelentésre készül

Kulcsár Edina egy rövid Facebook-bejegyzéssel teljesen felborzolta a kedélyeket közösségi oldalán. A Miss World második helyezettje ugyanis egy örömhírt titkol rajongói elől.

Annak ellenére, hogy Kulcsár Edina az egyik legaktívabban facebookozó magyar sztár, még neki is vannak titkai. A magyar szépségkirálynő nagy bejelentésre készül, de egyelőre ennél többet nem árul el követőinek. Persze a kommentelők azonnal lecsaptak Kulcsár Edina posztjára, és sokan esküvőre és várandósságra tippelnek. Így Edina annyit a Nők Lapja Cafénak mégis elárult, szakmai örömhírről van szó, de ennél többet mi sem tudtunk kiszedni belőle.

Mivel Edina a Miss World első udvarhölgye, én arra gyanakszom, talán hamarosan útra kel, hogy a világszépe oldalán számos jótékonysági meghívásnak tegyen eleget. “Még én sem tudom pontosan, meddig leszek itthon, bármelyik pillanatban szólhatnak, hogy indulnom kell. Sok olyan helyre fogok eljutni, ahol nehéz sorsú emberekkel találkozom majd” – mesélte nekünk néhány hónapja Kulcsár Edina, aki azt ígérte, pár napon belül felfedi a titkát. Ti mit gondoltok, mire készül a szépségkirálynő?

Nekem a rossz idő ellenére fantasztikus napom volt! ???? Hamarosan be fogok jelenteni nektek valamit, ami az életemben…

Posted by Edina Kulcsar on Tuesday, March 31, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top