Sztárok

Ellie Goulding és a Kasabian is jön a Szigetre

Robbie Williams után újabb nevekkel bővült a 2015-ös Sziget fellépőinek sora.

Jön tehát a Szigetre Ellie Goulding, napjaink egyik legnagyobb popsztárja, a BBC Sound Of 2010 és két BRIT Awards büszke tulajdonosa, akinek eddig megjelent két lemezéből több millió példány fogyott világszerte. Legutóbbi hatalmas slágere, a Szürke ötven árnyalata filmlemezre írt Love Me Like You Do tartja az egy hétig legtöbbet streamelt dal rekordját. Ellie Goulding egy igazi világsztár, nevéhez olyan slágerek kötődnek, mint az Anything Could Happen, a Burn vagy a Calvin Harrisszel közös I Need Your Love.

A brit Kasabian tavalyi glastonburys headliner fellépésével örökre beírta magát a legsikeresebb brit rockzenekarok közé. 2004-es bemutatkozó lemezük óta megállíthatatlanok: többször választották őket a legjobb koncertzenekarnak, a legjobb brit előadónak, eddig megjelent öt nagylemezük szinte minden év végi listán az élmezőnybe került. Olyan megunhatatlan slágereket köszönhetünk nekik, mint a Fire, az Underdog, az Empire vagy az Eez-eh, nem véletlen, hogy biztos helyük van headliner pozícióban a világ legnagyobb fesztiváljain – köztük az idei Szigeten.

Robbie Williams a napokban magyarul üzenet a rajongóknak. Ő ugyanis a -1. napon ad koncertet a Szigeten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top