Sztárok

Hosszú Katinka húsvéti videójánál nincs jobb

Hosszú Katinka mostanában nagyon vicces kedvében van. Bolondok napján csúnyán átvert minket, amikor azt állította, hogy megnagyobbíttatta a melleit, most pedig elkészítette a legjobb húsvéti videót.

Tojásokban, sonkákban és nyulakban gazdag húsvétunk volt a Facebookon a magyar sztároknak köszönhetően, ám Hosszú Katinka posztja mindenkién túltett. A magyar úszónő nagy kihívás elé állította magát, megpróbálta elmagyarázni amerikai férjének, Shane-nek, mi az a locsolkodás. Én egyszer külföldi ismerőseimnek a zsíros kenyérről meséltem, ami életem egyik legfurcsább élménye volt, hiszen angolul cseppet sem hangzik ínycsiklandónak a magyar gasztronómia ezen gyöngyszeme. Így abszolút átérzem, mennyire fura lehetett Hosszú Katinkának, amikor a locsolkodásról mesélt. Ám szerencsére Shane vette a lapot, és örömmel öntötte Hosszú Katinka nyakába a vizet, és így elkészítették az idei húsvét legmenőbb videóját:

Elég nehéz volt Shane-nek elmagyaráznom, hogy miről szól a Húsvét Hétfő, mivel Amerikában nincs ilyen hagyomány, de nem…

Posted by Katinka Hosszu on Monday, April 6, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top