Sztárok

Berki Krisztián több millióval tartozik barátjának

Csúnyán összeveszett az Éden Hotel műsorvezetője és egykori cimborája, Dynamic. A rapper azt állítja, Berki Krisztán milliókkal tartozik neki – írja a Blikk.

Az Édes Életben még jó barátoknak tűntek, mára azonban megromlott a viszony Berki Krisztián és Dynamic között – adta hírül a Blikk. Erről a rapper a Sztár Buszban mesélt. “Vannak olyan emberek, akik úgy akarnak felülkerekedni máson, hogy elnyomják. Ilyen Berki Krisztián is. Sok konfliktusunk volt abból, hogy meg akart alázni, vagy hülyének akart nézni a műsorban. Nem mondanám barátinak a viszonyunkat. Nem dolgozom vele együtt többet, mert megöljük egymást. De vannak még elszámolni valóink. Autó, pénzek. Azt gondolom, ha ezt rendezi, akkor nincs semmi baj, főleg úgy, hogy tavaly sokat segített nekem a műsorral” – árulta el Dynamic, aki állítja, több millióval tartozik neki az Éden Hotel házigazdája. A lap természetesen megkereste Berki Krisztiánt is az ügyben, aki a tőle megszokott stílusban válaszolt: “Milliókkal tartozom? Én, aki négymillióval mászkálok naponta? Nem emlékszem erre, amiről Dynamic beszél. Valójában ő tartozik nekem azért, hogy kettőnél több ember felismeri az utcán.”

A videóra kattintva megnézheted, hogy beszél Berki Krisztiánnal való viszonyáról Dynamic:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top