Sztárok

Meglepő barátságra derült fény a magyar sztárvilágból

Ábel Anita és Dukai Regina összeállt. A két híresség ruhacsereprogramon vesz részt együtt, ám kiderült, már régóta közeli kapcsolatban állnak.

Ábel Anita a szerda délutánját Dukai Reginával tölti. Bár elsőre nekünk furcsának tűnt ez a párosítás, Ábel Anitától megtudtuk, kifejezetten jó barátságot ápol a modellel. “Nagyon régóta ismerem Dukai Reginát. 2005-ben együtt voltunk Egyiptomban egy RTL-s utazós műsorral, ott kerültünk közelebbi kapcsolatba egymással. Egy sátorban aludtunk a sivatagban, sokat nevettünk együtt, azóta is jó a kapcsolatunk” – árulta el a színésznő, aki nemrég új munkába vágott bele.

Ábel Anita és Bató Dóra kreatív dizájner elindította SufniVarázs projektjét. “Célunk, hogy megkönnyítsük a hétköznapokat, hogy testileg és lelkileg, valamint a környezetünkben is jól érezzük magunkat. Sok dolgot készítettem korábban is saját kezűleg, de a SufniVarázs nem csak erről szól. A testünkre és a lelkünkre is figyelünk, legyen szó divatról, játékról, ajándékról, házi praktikákról vagy akár lakberendezési kiegészítőkről” – mesélte lelkesen Ábel Anita.

Galériánkra kattintva jobban megismerkedhetsz a színésznő új projektjével:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top