Sztárok

Nézd meg, mekkorát nőtt Harper Beckham! – fotó

A nap legcukibb párosa díj ismét David és Harper Beckhamet illeti, akiket fagyizás közben kaptak lencsevégre. Ha pedig még jobban megnézed a képeket, akkor azt is észreveheted, milyen nagy már a család legifjabb tagja.

A Beckham család nem csinál titkot abból, hogy születése óta igazi hercegnőként kezelik Harpert. A kislányért szülei és bátyjai is rajonganak, amióta pedig David Beckham nyugdíjba vonult, szinte sülve-főve együtt van lányával. A napokban például fagyizni vitte Harper Beckhamet a róluk készült lesifotók pedig igazán meghitt pillanatokat örökítenek meg, az is jól látszik, Harper Beckham sokat nőtt az elmúlt időben. Nem is beszélve arról, hogy kivételesen szülei nem öltöztették tökéletes ruhácskába, hanem igazi kislányos szerelésben van. Persze imádjuk Harper divatozását, de jó látni, néha David Beckham és felesége, Victoria is előnyben részesítik az egyszerű és kényelmes ruhákat.

Nézd meg mekkorát nőtt Harper Beckham! – fotó

Még több fotóért a fagyizó David Beckhamról és lányáról kattints ide.

A fagyizás után pedig igazi csajos programja volt Harpernek, hisz anyukáját Victoria Beckhamet kísérte el divatbemutatójára.

I'm With my best friend today at @Barneysnyofficial LA!! Fun day out for the girls!! X vb #BNYxVB

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

Galériánkra kattintva pedig megnézheted, hogy vásárolgatott együtt nemrég Harper Beckham az apukájával:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top