Sztárok

Mégis Erzsébet lesz Katalin hercegné gyermekének a neve?

Eddig április 25. volt a befutó, viszont az elmúlt napokban, a legtöbb fogadóirodában arra voksolnak, hogy április 21-én ad életet második gyermekének Katalin hercegné. S hogy miért különleges a nap, annak II. Erzsébet királynőhöz van köze.

Lassan semmi más nem érdekli a briteket, csak Katalin hercegné szülése. A fogóirodákban a kötések fele a baba nevére, a szülés dátumára, a helyszínre vonatkozik, a közelgő parlamenti választásokra közben a kutya sem fogad. Eddig az április 25-e tűnt a legtutibb tippnek, és hercegnő születése esetében az Alíz név volt a favorit.

Az utóbbi napokban azonban megváltozott az alattvalók véleménye, legalábbis a fogadást kötőké mindenképpen. Talán ennek ahhoz is van köze, hogy szerda óta rendőrök posztolnak a St. Mary’s kórház és Katalin orvosainak házai előtt, ami azt sugallja, hogy hercegné 25-e előtt szül.

Megnézem
Összes kép (1)

Most sokan arra fogadnak, hogy a nagy nap április 21-e lesz. Ez különleges dátum a királyi családban, ugyanis ezen a napon ünnepli 89. születésnapját II. Erzsébet királynő. A fogadást kötők szerint ha ezen a napon hercegnőnek ad életet Katalin, akkor biztos, hogy Erzsébet lesz a gyermek neve.

Akárhogyan is, ha a királyi baba április 21-én érkezne, az tényleg fantasztikus születésnapi ajándék lenne a dédnagymamának.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top