Sztárok

Nem találod ki, mit csinált Tom Hanks a Ráday utcában

Tom Hanks Budapest belvárosában járt. Ám most nem forgatni ment, hanem egy teljesen magánjellegű ügyet intézett el a Ráday utcában – adta hírül a Blikk.

Tom Hanks hatalmas örömöt okozott magyar rajongóinak, amikor a minap a Ráday utcában bukkant fel. A kétszeres Oscar-díjas színész egy optikába látogatott el, ám azt nem tudni, hogy pontosan mire volt szüksége. “Nem mondhatunk semmit, titoktartási szerződést írtunk alá” – mondták a bolt alkalmazottai a Blikknek azt követően, hogy Tom Hanks távozott az üzletükből. A színészt ketten kísérték, és bár nagyon sietett, rajongóira is szánt pár percet. Kiosztott néhány aláírást, közös fotót is készített velük, és azt mondta: Nagyon tetszik Magyarország, imádom!”

Tom Hanks A Da Vinci-kód folytatásának forgatására érkezett Budapestre. Egyelőre a stábbal a helyszíneket mérik fel, a forgatás jövő hónapban kezdődik.

Amíg várjuk, hogy mi is összefussunk Tom Hanksszel Budapest belvárosában, itt egy videó arról, hogyan perdült táncra télen a New York-i utcán :

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top