Sztárok

Énidő.hu – Foglalkozz magaddal!

Az Angyalműhely vezető angyalai, Ördög Nóra és Törköly Erika az angyalmuhely.hu után most egy újabb nagyszabású projektbe kezdtek: elindították az énidő.hu-t, mely minden eddigi földrajzi korlátot legyőzve elérhetővé teszi azokat a szakértőket, akik segíthetnek előrehaladni az önismeret és az önfejlesztés útján egy boldogabb, teljesebb, harmonikusabb élet felé.
Énidő.hu – Foglalkozz magaddal!

Mi, nők, folyamatosan egyensúlyozunk a különböző szerepeink között: tökéletes anya, szerető feleség, céltudatos karrierista nő, házitündér és így tovább… Ebben a szerepkavalkádban nap mint nap helyt kell állnunk, és gyakran emberfeletti módon meg kell felelnünk. Nóra és Erika családanyaként és dolgozó nőként pontosan ismerik ezt a helyzetet. “Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy arra inspiráljuk az embereket, hogy teremtsenek maguknak rendszeres és tudatos énidőt. Az Angyalműhelyben eltöltött évek tapasztalatai alapján tudjuk, hogy nem szabad megvárni, hogy megjelenjen életünkben a türelmetlenség, a feszültség, a fásultság, vagy akár a depresszió. Lépnünk kell!”

Énidő.hu – Foglalkozz magaddal!

Mi is az az énidő?

Olyan minőségi idő, amit magunkra fordítunk, ami kikapcsol és energiával tölt fel. Ha tudatosabbak vagyunk, akkor segít a céljaik elérésében, személyes fejlődésünkben. Harmóniát hoz az életünkbe. Erika és Nóra egy olyan weboldalt hozott létre, mely hatékony megoldást nyújt azok számára, akikben már felébredt az igény az önismereti fejlődésre, vagy szívesen kérnének útmutatást életük egy-egy problémás területével kapcsolatban. A szakértői tanácsadás elképesztő széles skálán mozog, így mindenki megtalálhatja a számára érdekeset: dietetikus, szorongáskezelés, gyermekpszichológus, családterápia, szexuálpszichológus, asztrológus, sorselemzés, personal styling, sminktanácsadás, karriercoaching, pénzügyi tanácsadás, adótanácsadás is elérhető az oldalon. Ez azon tanácsadók számára is nagy lehetőség, akik bővíteni szeretnék klientúrájukat, mert így akár a világ másik végéről is összekapcsolódhatnak a segítségre váró énidőzőkkel. Az oldalon bárki rákereshet a különböző témákra és megtekintheti az izgalmas előadásokat. A regisztráció után azonban még több tartalom válik elérhetővé, pl.: interaktív előadások, melyek kölcsönös videófolyamból és társalgásból állnak, de akár azt is megtehetjük, hogy privát üzenetben vagy egyéni videokonzutációban kérünk segítséget egy szakértőtől.

Énidő.hu – Foglalkozz magaddal!
Énidő.hu – Foglalkozz magaddal!

Ha szeretnél változást az életedben, nem kell azonnal mindent máshogy csinálnod.

Csak foglalkozz magaddal és kapcsolj Énidőre!

Regisztrálj az elsők közt a www.enido.hu oldalon, és a tiéd lehet a garantált 10%-os Angyalműhely-kupon, vagy a fődíj: egy Énidő-hétvége két fő részére az Aquincum Hotel Budapest felajánlásából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top