Sztárok

Tüneményes családi fotó Gombos Edináék hétköznapjaiból

Igazán szívmelengető montázst posztolt Facebook-oldalán Gombos Edina. A TV2 műsorvezetője megmutatta, lánya mennyire odavan kisöccséért.

Gombos Edinát nemcsak az teszi nagyon boldoggá, hogy megszületett második gyermeke, hanem az is, hogy kislánya mennyire örül a pici érkezésének. Pár hete az Akítv háziasszonya elmesélte, lánya Miri imád babázni kisöccsével: “Olvadozva néz rá, a legnagyobb segítségem mindenben. Pelenkát hoz, cumit előkészíti, segít a fürdetésnél, mint egy kis minianyuka, Miri most így működik.” Most pedig Gombos Edina néhány fotón meg is mutatta, mennyire így van ez. Miri boldogan részt vesz mindenben, ami Matteóval kapcsolatos, szinte átvette édesanyja szerepét, aki ezt nagy örömmel figyeli.

Rám már szinte nincs is szükség, az ügyes nagylányom mindent megcsinál helyettem! 🙂 Nem gondoltam, hogy Miri ilyen gondoskodó lesz, és ennyire szereti majd a kistestvérét.

Posted by Gombos Edina on Tuesday, April 21, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top