Sztárok

Sarka Kata harmadik gyermekéről vallott

Sarka Kata bár két gyermek édesanyja, egy harmadik apróság is elrabolta a szívét. Hajdú Péter felesége most kiskutyájáról, Milláról mesélt, aki már teljesen családtaggá vált náluk.

Sarka Kata otthonába nagyjából egy éve költözött be egy kutya, aki teljesen elvarázsolja gazdáit. “A neve Hajdú Milla, ebből is látszik, hogy mennyire befogadtuk. Ő is nagyon megszeretett minket, bármikor elmegyünk otthonról, sír utánunk, így ahová csak lehet, velünk jön. Ágyban alszik, most lesz a szülinapja, és tortát is kap majd, szóval olyan, mint egy gyerek. Bevallom, engedékenyebben nevelem, mint a gyerekeinket – Noémivel és Dáviddal nagyon következetes vagyok, Millánál ez sokkal kevésbé jellemző” – mondta nevetve Hajdú Péter felesége.

Sarka Kata harmadik gyermekéről vallott

Ám Sarka Kata azt is pontosan tudja, milyen érzés, ha az embernek elveszik a házi kedvence. “Egyszer előfordult, hogy azt hittem, Milla elveszett – nagyon sokáig szólongattam, mindent átnéztünk, de nem jött elő. Borzasztó érzés volt, azt gondoltuk, hogy elszökött. Sírtam és kértem Petit, hogy azonnal kezdjük el átfésülni a környéket. Utólag kiderült, hogy csak elbújt a kertben, és nem is vette észre, hogy keressük”mesélte Sarka Kata, aki felelősségteljes kutyatartóként örömmel fogadta, hogy a Vigyél Haza Alapítvány szervezésében megvalósuló mikrochip-leolvasó hálózat telepítése révén az eltévedt állatok hamar hazajuthatnak. Május végéig 25 kutyabarát étterembe kerülhet chipleolvasó, ezeket a helyszíneket feltüntetik a Telenorral közösen fejlesztett, okostelefonon elérhető Vigyél Haza Kutyakereső alkalmazásban is.

“Amikor elmegyek itthonról, általában viszem magammal Millát. Nem szeretem egyedül hagyni, ezért csak olyan helyekre szervezek megbeszélést, ahova kutyát is be lehet vinni. Nekünk is van egy kutyabarát éttermünk, szeretném, hogy ha itt is telepítenének egy chipleolvasót”magyarázta Sarka Kata.

Galériánkra kattintva még több fotót láthatsz Sarka Katáról és Milláról:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top