Sztárok

Gyönyörű menyasszony Görög Zita – fotó

Görög Zita Facebook–oldala teljesen felbolydult, mikor egy esküvői ruhás képet posztolt magáról. Éppen ezért utánajártunk, mire készül a modellből lett műsorvezető.

“Ez a kép a TRENDmánia forgatásán készült, meg akartam viccelni kicsit a követőimet és a barátaimat”kezdte Görög Zita, amikor arról kérdeztem, esküvőre készül-e. “Az életem során már párszor lett volna rá lehetőségem, hogy férjhez menjek. A húszas éveimben négyszer megkérték a kezemet, de végül soha nem jutottunk el az esküvőig. Abban az időben csak külföldi modellszerződéseim voltak, így aztán egy idő után vége lett ezeknek a kapcsolatoknak, és éretlen is voltam egy ilyen végleges döntéshez” – árulta el nekünk Görög Zita, aki azonban elérzékenyült a forgatás egy pontján.

“Érdekes módon, amikor még csak a ruha volt rajtam, nem éreztem igazán semmit, de amikor a fejemre került a fátyol, akkor nagyon meghatódtam. Abban a pillanatban igazán el tudtam képzelni, hogy hozzámenjek a szerelmemhez” – mesélte az RTL Klub műsorvezetője, aki ennél többet nem árult el magánéletéről. Ám azt megosztotta velünk, milyen lenne számára az álomesküvő. “Az esküvői parádézásra nem vágyom. Csak olyan szertartást tudnék elképzelni, ami a szabadban zajlik. Esetleg erdőben vagy tengerparton, családi körben, a legkedvesebb barátainkkal” álmodozott Görög Zita.

Hm? 🙂

Posted by Görög Zita on Thursday, April 23, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top