Sztárok

Ezt nem tudtuk Damu Roland feleségéről

Meglepő részletek derültek ki Damu Roland és felesége egymásra találásának körülményeiről.

Damu Roland és felesége a pszichiátrián ismerkedett meg. Damu az után került oda, hogy négy és fél év börtönbüntetésre ítélték, Edina pedig depressziója miatt volt a kórházban. Az azonban eddig még nem volt ismert, hogy az asszony akkor még házas volt – írja a Bors. “Amikor csak lehetett a férje, ott volt Edina mellett a klinikán, egészen addig a napig, amíg egy látogatás során nem szembesült azzal, hogy csinos felesége a lépcsőfordulóban heves csókcsatába keveredett a szintén ott gyógyuló Damu Rolanddal” – állította a lapnak a volt férj egyik ismerőse. A férfi az eset után elindította a válópert.

Edina ezután – már a börtön falai között – hozzáment Damu Rolandhoz, akivel jelenleg Érden élnek a nő családjának házában. “Mindketten lezárták a múltat… Pontosan tudja Roli és Edina is, hogy mi minden történt a másikkal régebben, és ez már nem téma közöttük. Mindent megbeszéltek már azelőtt, hogy eldöntötték volna, egybekelnek” – nyilatkozta Damu egyik barátja.

Ezt nem tudtuk Damu Roland feleségéről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top