Sztárok

Schobert Norbi feladta, hogy lefogyassza Tóth Verát

Schobert Norbi végleg feladta a küzdelmet, hogy lefogyassza Tóth Verát. A fitneszguru szerint az énekesnő nem elég elszánt – írja a Bors.

Schobert Norbi és Tóth Vera tavaly októberben vágott bele harmadszorra a nagy átalakulásba, de az énekesnő alakján fél év után sem látszott túl nagy változás – írja a Bors.  “Igazából nem látom benne a törekvést és a tüzet, úgyhogy nem akarom őt noszogatni. Mindenki úgy csinálja, ahogy szeretné. Nem tudok másik ember helyett sem élni, sem enni” – mondta Schobert Norbi. “Valamennyire igaza van Norbinak…Nagyon szeretem az ételeit, hatásosak, hiszen súlygyarapodásom nincs. Csak a sportot kéne beiktatom az életembe… Hajnali négyig koncertezem, én nem tudok felkelni hatkor, hogy egy szigetkört fussak! Nem próbáltam ki a Norbi féle gyakorlatokat. Kaptam tőle egy csomó DVD-t, de alig vagyok otthon, így nem tudok a képernyő előtt sportolni” – mondta Tóth Vera.

Tóth Veráról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top