Sztárok

MET-gála: rejtély, mi történt Katie Holmes hajával – galéria

Nem volt egyszerű helyzetben Katie Holmes az idei MET-gálán, hiszen a majdnem meztelen sztárokat és Sarah Jessica Parker fejdíszét nehéz volt túlszárnyalni. Ám a színésznőnek sikerült új hajával és tökéletes ruhájával felhívnia magára a figyelmet.

Katie Holmes következő Instagram-posztjáig kétségek között kell őrlődnünk, hogy vajon mi történt a színésznő hajával? Tom Cruise exe ugyanis állig érő bob frizurával jelent meg a MET-gálán. A kérdés pedig az, hogy vajon tényleg bevállalta a hajvágást, vagy parókát húzott? Katie Holmes még az esemény előtt megosztott néhány fotót Instagram-oldalán, melyeken látszik, sminkessel és fodrásszal készült a MET-gálára. Azt biztos, hogy pár órával azelőtt, mielőtt a vörös szőnyegre lépett, még hosszú haja volt. Egyelőre nem tudjuk, mi az igazság, ám azt kijelenthetjük, Katie Holmesnak nagyon jól áll ez a rövidebb frizura, ráadásul ehhez szuper jó ruhát is választott. Összességében Katie Holmes volt az egyik legcsinosabb sztár a gálán.

Galériánkra kattintva ti is megnézhetitek. Szerintetek paróka volt rajta a MET-gálán

Megnézem
Összes kép (1)

Játssz az NLCafé gyereknapi játékán, és nyerj gyerkőcödnek 80 db-os Crayola rajzkészletet!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top