Sztárok

Teljesen megújult Baukó Éva – fotó

Két éve tette le a poharat Baukó Éva, azóta pedig nemcsak az élete változott meg, de külseje is szinte összehasonlíthatatlan a korábbival.

Baukó Éva hosszú időn keresztül küzdött alkoholproblémákkal, míg két évvel ezelőtt elhatározta, hogy leszokik. Állítása szerint azóta nem nyúlt a pohár után, és ez meg is látszik rajta. Baukó Éva most egy fotópárral mutatta meg, mennyit változott az elmúlt években, és az összehasonlítás pedig tényleg megdöbbentő. Az egykori villalakó teljesen megújult, lefogyott, remek formában van, és karrierjét is építgeti. Legutóbb a VV7 kísérőműsorában kapott állást, akkor Aurelióval vezette felváltva a BeleValót. A játék óta nincsen állandó munkahelye, ám ez nem azt jelenti, hogy ne lennének tervei.

“Sajnos egyelőre nem ajánlott fel új munkát az RTL. Én viszont nem adom fel az álmaimat, a tévében szeretnék dolgozni, akár a képernyőn, akár a háttérben. Ha pedig éppen a TV2-től jönne felkérés, elfogadnám” – árulta el nekünk korábban Baukó Éva, aki azt is hozzátette, jelenleg sok magyar celebhez hasonlóan ő is könyvet ír. “Megosztó személyiség vagyok, és nagyon megdöbbentő történeteim vannak, olyanok, amiket még az újságírók sem tudnak. A könyvben az egész életemet őszintén elmesélem” – beszélt terveiről a megújult Baukó Éva.

Ez a két kép két évvel eltéréssel készült! A bal oldali amikor még ittam, a jobb oldali amikor már nem! Legjobb döntése…

Posted by VV Éva hivatalos oldala on Sunday, May 10, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top