Így néz ki az 56 éves Jamie Lee Curtis

V.V.V. | 2015. Május 12.
Le a kalappal Jamie Lee Curtis előtt. Amikor mindenki plasztikáztat, vasaltatja magát, festeti a haját, ő büszke a ráncaira, szereti az ősz haját. Mindezzel együtt vonzó nő, természetes szépség, és 56 éves!

Mennyivel üdítőbb a természetes szépség Jamie Lee Curtisre nézni, mint sok más hollywoodi sztárra, akiknek már nincsen mimikája a botox kezelések miatt. A színésznőről hétfőn készültek friss képek a FOX csatorna partiján, és elnézve őket nehéz elhinni, hogy nem gyötri magát halálra az edzőteremben. “Járok jógára, amikor kedvem van, mert jól érzem magam tőle. Nem gyötröm magam, bocs” – mondta az újságírók kérdéseire.

Néhány évvel ezelőtt Jamie Lee Curtis a More magazin címlapján keltett feltűnést. “A combom nem a legszebb, nagy melleim vannak és puha, kicsit hurkás hasam. De szeretem magam, és ezért nem is koplalok” – mondta akkor.

Jamie Lee Curtis titka éppen az, hogy ő úgy maradt igazi nő Hollywoodban, hogy nem változtatott magán. Szereti a nevetőráncait, mert a boldog pillanatokra emlékeztetik, szereti a haját, mert nem kell vele bajlódnia.

Jamie Lee Curtis nem az egyetlen, aki jobban érzi magát a bőrében most, mint fiatalon, amikor még másoknak akart megfelelni. Helen Mirren retusálatlan képei és Jane Fonda parádés bevonulásai azt bizonyítják, hogy egyre többen vannak.

Exit mobile version