Sztárok

Golden Globe: Helen Mirren és Jane Fonda vitték a prímet – fotó

Julia Louis-Dreyfus, Helen Mirren és Jane Fonda is bizonyították a Golden Globe vörös szőnyegén, hogy tényleg nemcsak a húszéveseké a világ!

Dreyfus 53, Mirren 69, Fonda pedig 77, de nyugodt szívvel kijelenthető, hogy elképesztően dögösen néztek. Míg Jennifer Lopez, Kate Hudson és jó néhány szépséges hollywoodi színésznő comb- vagy épp cicivillantással próbálta még inkább felhívni magára a figyelmet, addig az 50 pluszos sztárhölgyeknek elég volt csak megjelenniük, hogy minden szem rájuk szegeződjön. Egytől egyig ragyogtak, és olyan elképesztően jó formában vannak, hogy bizony az edzőtermekben VIP vendégnek számító húszas-harmincas nők is megirigyelhetik.

  • Még több fotót találsz a Golden Globeg-gáláról ide kattintva!
  • Ha pedig kíváncsi vagy rá, hogyan tisztelegtek a sztárok a Charlie Hebdo szerkesztőséget ért terrortámadás áldozatai előtt, vagy hogyan vallott szerelmet a nagyközönség előtt feleségének George Clooney, akkor kattints ide.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top