Sztárok

Golden Globe 2015 – szerelmespárok, kismamák, villantások a vörös szőnyegen

"Csak semmi pulgárpukkasztás" – akár ezt is írhatták volna az idei Gloden Globe meghívókra, mert az igazán extrém ruhákat mindenki a szekrényben hagyta. Azért néhány színésznőnek így is sikerült megfeledkeznie az "egyszerre csak egyetlen testrészt villants!" szabályról. Viszont Jennifer Aniston és vőlegénye továbbra is a kedvenc párosunk.
Golden Globe ruhák

Emily Blunt mindent bevetett, amivel tarolni lehet a vörös szőnyegen, és szerintünk ő viselte a 2015-ös Golden Globe legszebb ruháját. A fehér estélyi egyébként egy Michael Kors darab.

Golden Globe ruhák

Oké, Jennifer, valóban remek alakod van. Igen, irigykedünk is miatta, de attól még közönséges leszel, ha egyszerre villantod meg a combodat és a melledet.

Golden Globe ruhák

Az első gyermekével várandós Keira Knightley pillangókkal borított ruhában sétált a gálán.

Golden Globe ruhák

Visszafogott, komoly választás volt Amal Clooney részéről ez a fekete Dior ruha. Csak minket a már vészesen “elfogyó” Angelina Jolie-ra emlékeztet, és valamiért a kesztyűkkel sem tudtunk megbarátkozni.

Golden Globe ruhák

“Elegáns, de vicces. Nem kell komolyan venni magunkat a vörös szőnyegen” – így jellemezte ruhaválasztását Amy Adams, aki egy Versace költeményben volt.

Golden Globe ruhák

Nem tudjuk, hogy kapott-e levegőt a ruhája alatt Katherine Heigl, de az tény, hogy ez a Zac Posen darab pontosan passzolt az alakjához.

Nyertesek, és poénok – George Clooneyról és a Sráckorról szólt a Golden Globe gála
Golden Globe ruhák

Most emlékeztethetnénk mindenkit Angelina Jolie 2012-es fekete ruhás, lábvillantós ruhájára, de Jennifer Aniston nem a ruha miatt ragyogott a Gloden Globe-gálán. A ragyogás ugyanis egyrészt a mellette lévő úrnak, Justin Theroux-nak köszönhető, másrészt annak, hogy ellentétben megannyi kolléganőjével, az ő arcán valóban nem látszanak a félresikerült plasztikai beavatkozások nyomai, és persze jelölt is volt.

Golden Globe ruhák

Reese Witherspoon a klasszikus mellett döntött, bár néha várnánk valami bátrabbat a színésznőtől.

Golden Globe ruhák

Anna Kendrick nem véletlenül választotta ezt a Monique Lhuiller tüllestélyit, pont olyan benne, mint Hamupipőke, akit egyébként a Vadregényben is alakít.

Golden Globe ruhák

Ha a szürke ötven árnyalatát nem is, de a szürke ötven csillogását mindenképpen felvonultatta a vörös szőnyegen Dakota Johnson, aki februárban Anastasia Steele szerepében próbálja meg bevenni a mozikat.

Golden Globe ruhák

És akkor maradjunk A szürke ötven árnyalatánál, ugyanis a férfi főszereplő Jamie Dornan is elment a díjátadóra. Azt gondoljuk, hogy a brit színész a szakállával lázad az ellen, hogy beskatulyázzák Mr. Grey szerepébe (mi nem is tesszük, nézzétek meg őt a The Fall sorozatban). Felesége, Amelia Warner ruhaválasztása egyedi, vagány, és végre valami más.

Golden Globe: Helen Mirren és Jane Fonda vitték a prímet – fotó
Golden Globe ruhák

A ruha alsó részét imádjuk, de felül olyan, mintha egy lila boahadsereg támadta volna meg Lupita Nyong’o-t.

Golden Globe ruhák

Azt nem értjük, hogy Kate Hudson és Jennifer Lopez hogy nem adott még ki “Villantós Estélyik” néven ruhakollekciót? Szép ez a darab, csak nem erre az eseményre. Sajnáljunk, de nekünk ez a felsőrész egyszerűen közönséges ide.

Golden Globe 2015 -

Az est másik kismamája Benedict Cumberbatch felesége, Sophie Hunter volt. Ők ketten a létező összes módon megtestesítették az eleganciát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top