Sztárok

Íme Mr. Szürke ötven árnyalata – avagy minden, amit a készülő film főszereplőjéről tudni lehet

Éppen egy év múlva kerül a mozikba A szürke ötven árnyalata című erotikus trilógia első részéből készült film, de már most tele van az internet a különböző kis ízelítőkkel. A filmben Jamie Dornan alakítja majd Mr.Greyt, egy interjúban elmesélte, hogy kifejezetten élvezi a forgatást. De ki ez az ismeretlen, fiatal színész?

Az elmúlt évek egyik legmeglepőbb könyvsikere az “Árnyalat-trilógia”, amelynek első részéből, A szürke ötven árnyalatából hamar forgatókönyvet írtak, és tavaly novemberben a forgatások is megkezdődtek. A könyv fő cselekményszála a szex, a főszereplő férfi, Christian Grey – többek között megrendítő gyerekkora miatt – a szado-mazo szex rejtelmeibe vezeti be a könyv főhősnőjét, Anastasiát. Érthető ezek fényében, ha a szereplőválogatás során a rendező ugyanannyira fontosnak tartotta a színészek külső adottságait, mint színészi képességeiket. Jamie Dornan megjelenése egyértelműen megfelelt, első körben azonban mégsem ő kapta meg a főszerepet.Amikor felhívtak, hogy én leszek Grey, örültem. Nem volt bennem félelem a forgatással kapcsolatban. A próbán láttam, mit akar a rendező, és Dakota Johnson (a női főszereplő – a szerk.) játékából is kaptam ízelítőt. Tudtam, hogy élvezem majd a forgatást”mondta egy interjúban Dorman, majd gyorsan hozzátette, hogy nem az erotikus jelenetek miatt élvezi a munkát, sokkal inkább a kihívás érdekli. Érzi, hogy ez a film hozhatja meg számára az igazán nagy ismertséget. Van ebben valami, hiszen korábban legfeljebb a híres barátnői miatt kapott figyelmet.

Megnézem
Összes kép (1)

Eddig a barátnői voltak a sztárok

Keira Knightley brit színésznővel két évig élt együtt, ő volt az egyik legfontosabb nő az életében. Keira után Sienna Miller színésznő oldalán vigasztalódott, de néhány randevúnál nem jutottak tovább. 2006-ban Lindsay Lohan volt a szerencsés, őt kísérgette különböző partikra az ír színész, majd rá egy évre jött Mischa Barton színésznő. Az máig nem derült ki, hogy Kate Moss és Dornan között mi is volt pontosan, mivel a férfi azt állította, hogy soha nem érezte magát elég vonzónak vagy rockernek a modellhez. A közös Calvin Klein-kampány alatt pedig sokat jártak el kettesben, kapcsolatukról azonban nem beszéltek. Az egyéjszakás kalandokból sem volt hiány, de Dornan nem szeret hencegni a hódításaival. 

Érdekesség:
Amelia annak idején Colin Farrell barátnője volt, akivel ugyan megesküdtek, de a ceremónia és így a házasság sem volt hivatalos. 

Annak ellenére, hogy a pletykarovatokban gyakran szerepelt a neve a magánélete miatt, Dornan soha nem számított pletykásnak. Hamar megtanulta, hogyan óvja a magánéletét, ami az elmúlt hónapokban jól jött neki, hiszen, amióta megkapta Grey szerepét, mindenhol fotósokba botlik, akik rá vadásznak. Szaftos pletykákra viszont aligha számíthat bárki is. Az ír színész ugyanis boldogan él Amelia Warnerrel, akit tavaly áprilisban vett feleségül, és tavaly decemberben megszületett az első gyermekük. Sokáig még a gyermek nemét nem lehetett megtudni, végül néhány hete kiderült, hogy a baba kislány. Dornan egy interjúban úgy fogalmazott, bár ő sem szereti, ha magánélete a téma, a felesége még jobban utálja a reflektorfényt. “Ő egyáltalán nem vágyik a hírnévre és arra, ami ezzel jár” – mondta nejéről a színész.

Megnézem
Összes kép (1)

Felesége nem akar szerepelni

Ashton Kutcher nyomdokaiban
Fehérnemű modellként kezdte a karrierjét Jamie Dornan, és éppen a testi adottságai miatt kapta meg a Szürke ötven árnyalatának főszerepét. Nem ő azonban az egyetlen Hollywoodban, aki ilyen karrier utat járt be. Korábban Ashton Kutcher is így kezdte, és sokan nemcsak ezért, hanem a külső adottságai miatt is az ismert színészhez hasonlítják Dornant.  2006-ban kapott először szerepet Jamie Dornan a Marie Antoinette című filmben, addig viszont számtalan reklámban láthattuk. Érdemes ezeket is megnézni.

Ez komoly konfliktusforrás lehet, hiszen A szürke ötven árnyalatával megkezdődik Dornan diadalmenete Hollywoodban, a harmadik rész végéig évek telnek el, addig pedig a színész az érdeklődés középpontjában lesz. “Nem zavarnak a lesifotósok, voltam már porondon, de örülök, hogy már nem 21, hanem 31 éves vagyok. Lenyugodtam, házas vagyok, nem rohangálok az éjszakában, nem láthatnak kisurranni hajnali 5-kor valamilyen klubból” – nyilatkozta a színész.
Egyes információk szerint, éppen ezért volt kérdéses, hogy Dornan megkapja-e Grey szerepét. Már most borítékolható ugyanis, hogy rengeteg női rajongója lesz, márpedig egy nős férfi nehezebben eladható az álomgyárban, mint egy facér. Barátai viszont gyakran ugratják a színészt azért, mert megkapta a perverz, irányításmániás Grey szerepét, mivel szerintük ez nagyon passzol hozzá.
Egyikük küldött egy üzenetet, melyben ez állt: hallottam a Szürke ötven árnyalatáról. Gratulálok a szerephez. Undorító lesz, biztosan nem nézem meg... Azért az megnyugtatott, hogy alkalmasnak talált. ” – mondta a színész.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top