Sztárok

Bréking: megvan A szürke ötven árnyalatának a plakátja – fotó!

Nyilvánosságra hozták a bestseller alapján készülő film plakátját.

A rajongók nagy örömére az első forgatási fotók után A szürke ötven árnyalatának a plakátja is megérkezett, melynek középpontjában a férfi főszereplő, Jamie Dornan áll. A 31 éves színész a képen – lezseren zsebre dugott kézzel – éppen kitekint az irodája ablakán. A női főszereplőt, az Anastasiát alakító Dakota Johnson viszont nem látható a plakáton.

A produkció hivatalos Twitter-oldalán hozták nyilvánosságra a filmplakátot azzal a megjegyzéssel, hogy „Indul a visszaszámlálás 2015 Valentin napjáig!“. Akkor lesz ugyanis a várva várt film hivatalos bemutatója.

A „mamipornóként emlegetett” bestseller forgatási jogait egyébként az Universal Pictures és a Focus Features szerezte meg. A produkció premierje 2014. augusztus 1-jén lett volna, ám csúszott a forgatás, így a film 2015. február 13-án, Valentin-naphoz igazítva kerül a mozik műsorára. A történet főhősének, Christian Greynek a szerepére eredetileg kiszemelt Charlie Hunnam (Kemény motorosok) ugyanis október közepén visszalépett, ez pedig jelentősen hátráltatta a munkálatokat

Bréking: megvan A Szürke ötven árnyalatának a plakátja - fotó!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top