Sztárok

Majka betekintést engedett magánéletébe

Majkáról elsőre talán senkinek sem a cuki szó jut eszébe, ám most a rapper megmutatta ezt az oldalát, ráadásul "fürdőszobatitkát" is megosztotta rajongóival.

Hibátlan apás posztot tett közzé Facebook-oldalán Majka. Az énekes gyakran oszt meg közös fotókat kisfiával, Mariánnal, ám most egy olyan oldalát mutatta meg magánéletének, amiről eddig nem tudtunk. Majka családi élete nem sokban különbözik bárki másétól, mikor beáll a zuhany alá ugyanúgy “meg kell küzdenie” gyermeke széthagyott játékaival, amik elárasztják a fürdőkádat. Szóval minden fiatal édesapa megnyugodhat, magánéletében Majka is átlagos helyzetekkel találja szemben magát, és ő sem tudja minden alkalommal megállapítani, mi is egy-egy játék funkciója:

3éve ezekkel kell fürdenem. Halott baba, döglött halak,egy telefon, periszkópos pingvin és egy fehérje mérő kanál.????✌️????❤️????????????????

Posted by Majka on Monday, May 11, 2015

Majka nemrég egy másik oldalról is bemutatta magát a kamerák előtt. A rapper ugyanis vállalta, hogy összezárják 24 órára Friderikusszal, az együtt eltöltött idő pedig nem volt felhőtlennek nevezhető. A két műsorvezető többször összekapott, Friderikuszt nagyon zavarta Majka szabadszájúsága és túlzott macsósága:

Majka betekintést engedett magánéletébe

Azért néhány jó pillanatuk is volt:

Majka betekintést engedett magánéletébe

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top