Sztárok

Hajdú Péter durván beszólt Papp Gergőnek

Hajdú Péter Kiakadt a TV2-től az RTL Klubhoz igazoló Papp Gergő szavain, és rögtön reagált is a nyilatkozatra...

Tegnap került napvilágra a hír, hogy Papp Gergő az RTL Klubhoz igazol, már el is adta nekik a Pimasz úr ottalszik című műsorát.  Papp Gergő tegnapi nyilatkozatában a volt munkahelyét a TV2-t is emlegette, ez verte ki Hajdú Péternél a biztosítékot. A Frizbi műsorvezetőjének nem tetszik, hogy volt kollégája “már nem tud azonosulni a TV2-s arcokkal“, a konkurenciát pedig szakmailag profibbnak tartja.

“Gergő! Egyrészt sok sikert kívánok Neked, másrészt nem sz..unk oda, ahonnan több évig enni kaptunk!”  – kommentálta a hírt a Facebookon Hajdú Péter. “Alapvetően kedvelem Papp Gergőt, de a hozzáállását nem: teljesen felesleges volt beszólnia a TV2-nek és volt kollégáinak. Egyébként sok sikert kívánok neki az RTL II-n” – nyilatkozta a Borsnak a producer. A lap Papp Gergőt is megkereste, de ő csak röviden reagált: “ez ennél azért sokkal összetettebb, nem szeretnék most erre semmit mondani“.

Hajdú Péterről készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top