Sztárok

Leesik az állad attól, mivel ünnepelte magát Mihalik Enikő

Mihalik Enikő számára valószínűleg emlékezetes marad az idei születésnapja. A modell ugyanis nem mindennapi buliban ünnepelt.

Mihalik Enikő betöltötte a 28. életévét, a napot pedig nagyon meglepő módon tette emlékezetessé. A világhírű magyar modell egy meztelen nő társaságában fújta el születésnapi gyertyáit, amiről egy fotót is megosztott. A kép alapján úgy tűnik, a pucér lány még táncolt is, miközben Mihalik Enikőék ünnepeltek. Azt sajnos nem tudjuk, vajon a modell kérte-e a meztelen nőt születésnapjára, vagy barátai lepték meg vele, esetleg csak véletlenül volt egy helyen a lány Mihalik Enikővel. Persze a modellvilágban teljesen bevett dolog, hogy a lányokat kevés ruhában fotózzák, Mihalik Enikő is megmutatta már magát meztelenül.

Fuck yeah ???? #thanx #blessed #biggirlnow #pg13

A photo posted by Eniko Mihalik (@mreniko) on

Mihalik Enikőt a napokban nagy megtiszteltetés is érte, a londoni Victoria’s Secret kirakatába ugyanis kirakták az egyik szettet, amit egy divatbemutatón viselt. Így most a modell arra buzdítja Londonban tartózkodó rajongóit, szelfizzenek vele:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top